Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
 K2 folytószelep / EGR / turbó tisztító spray 400ml
2.069 Ft
Menny.:db

K2 folytószelep / EGR / turbó tisztító spray 400ml

2.069 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Szállítási díj: 2.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.

Leírás

Eltávolít minden olyan szennyeződést, mint a korom-lerakódás, a por, a kátrány és gyanták. Biztonságos lambda szondák és katalizátorok számára. Biztosítja a megfelelő égést, visszaállítja az eredeti teljesítményt, stabilizálja az alapjáratot és csökkenti az emissziós értékeket (füstölés).
Használata:
- Kiszerelt alkatrész esetén: Bőségesen fújjuk a kezelendő alkatrészre. Hagyjuk hatni pár percig.(Fóliába csomagolva megakadályozható a száradás.) Újabb bepermetezéssel mossuk le a szennyeződést az adott alkatrészről. Várjuk meg amíg elpárolog.
- Beszerelt alkatrész esetén: indítsuk el a motort. Permetezzük közvetlenül a tisztítandó alkatrészre. A lemosott szennyeződést és tisztítószert a motor elégeti. 3-5 másodpercenként tartsunk szünetet. Ügyeljünk arra, hogy a tisztítás közben a motor ne álljon le.
Figyelem! Rendkívül gyúlékony aeroszol. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Álmosságot vagy szédülést okozhat. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Nyomás alatt álló tartály: Hevítve felrobbanhat. Tartsa távol gyermekektől. Tartsa távol hőtől, forró felületektől, szikráktól, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Tilos a dohányzás. Ne permetezzen nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra. Ne szúrja át és ne égesse el még használat után sem. Csak szabadban vagy jól szellőző helyen használja. Óvja a napfénytől. Ne tegye ki 50 ° C / 122 ° F-ot meghaladó hőmérsékletnek.
Kiszerelés: 400 ml
Kitűnő minőség: K2 termék!

Paraméterek

Gyártó K2
Űrtartalom 400ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.