Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
 K2 kontakt spray 400ml
2.539 Ft
Menny.:db

K2 kontakt spray 400ml

2.539 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Szállítási díj: 2.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Leírás

A készítmény elektromos csatlakozások és berendezések karbantartására szolgál. Kiszorítja a vizet, megvédi a berendezést a nedvességtől, és a korróziótól. Javít az elektromos érintkezések minőségén. Feloldja a lerakódott szennyeződéseket, kátrányt, zsírt, olajat, enyves szennyeződéseket, puskaport, ragasztómaradványokat és vízkövet. Korrózió elleni védelmet biztosít minden fém felületen.
Használata helyreállítja az alacsony érintkezési ellenállást és csökkenti a feszültségeséseket. Tökéletes karbantartáshoz, szétszerelés nélkül. Gyorsan szárad.
Használata:
Válasszuk le az adott részt az áramforrásról. Alaposan rázzuk fel a készítményt. Nagy mennyiségben vigyük fel a kezelendő területre. Várjunk kb. 5 percet, amíg a készítmény elpárolog. Erősen szennyezett esetekben a felrakódott szennyeződés előzetes eltávolítása szükséges.
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Álmosságot vagy szédülést okozhat. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használható. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C/122°F hőmérsékletet meghaladó hő.
Kiszerelés: 400 ml
Kitűnő minőség: K2 termék!

Paraméterek

Gyártó K2
Űrtartalom 400ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.