Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
K2 GLASS DOCTOR szélvédő és üveg javító szett
7.190 Ft
Menny.:db

K2 GLASS DOCTOR szélvédő és üveg javító szett

7.190 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Szállítási díj: 2.490 Ft
Várható szállítás: 2024. május 23.

Leírás

Segítségével kijavítható a kavicsfelverődés nyoma, így nem kell kicserélni a szélvédőt. A készletben található gyanta kitölti az üvegben keletkezett lyukat / mélyedést, majd a napsugarakkal érintkezve megszilárdul és teljesen átlátszóvá válik. Elfedi a szélvédő töredezettségét és megakadályozza a repedések kialakulását.
A készlet a használatához szükséges összes kiegészítőt tartalmazza.
Használata:
- Tisztítsa ki a sérülésből a szennyeződéseket a mellékelt eszközzel, és tisztítsa meg a sérülés környékét is.
- Húzza le a védőfóliát a ragasztótömítés egyik oldaláról. Helyezze fel a tömítést az üvegre a sérülés köré úgy, hogy a sérülés a tömítés közepére essen. A fülnek felfelé kell állnia. Nyomja rá erősen az üvegre.
- Húzze le a védőfóliát a tömítés tetejéről.
- Helyezze rá az alapot a tömítésre úgy, hogy a fülek elfedjék egymást. Nyomja rá erősen a tömítésre.
- Öntse a gyantacső tartalmát a tartóba a tetején lévő nyíláson keresztül. Hagyjon gyantát az utolsó előtti javítási lépéshez. Törölje le a felesleges gyantát, és zárja le a gyantatartályt.
- Helyezze a fecskendőt teljesen benyomott dugattyúval afelső nyílásba.
- Húzza ki a dugattyút és pattintsa az első éket a rugós kapocsra. Hagyja 10 percig a fecskendőt, hogy kiszívja az összes levegőt.
- Húzza ki a fecskendőt, és szívjon bele levegőt. Helyezze vissza a fecskendőt, és ellenőrizze, hogy szorosan illeszkedik-e.
- Nyomja le a fecskendő dugattyúját, és rögzítse a másik éket a rugós kapocshoz. Hagyja a fecskendőt lezárva 20 percig. Ezt követően húzza ki a fecskendőt.
- A mellékelt pengével vágja le az alap szélét, és húzza le az üvegről. Távolítson el minden felesleges gyantát az üvegről.
- Ismét vigyen fel egy vagy több csepp gyantát a sérülés helyére, Ragasszon rá egy átlátszó keményítő fóliát és nyomja ki alőla az esetleges légbuborékokat.
- Az így felvitt K2 Glass Doctor üveglapot legalább 15 percig napfénynek kell kitenni, hogy a gyanta megkeményedjen. Miután a gyanta megkötött, pengével óvatosan kaparja le a keményítő filmet és a felesleges gyantát.
Megjegyzések:
- Ne használja közvetlen napfényben.
- Ne vigye fel forró üvegre. Ragasszuk árnyékos helyen.
- Ne engedje, hogy a gyanta érintkezzen a festett elemekkel.
Kitűnő minőség: K2 termék!

Paraméterek

Gyártó K2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.