Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
K2 Motor öblítő motorolaj adalék 250ml
1.100 Ft
Menny.:db

K2 Motor öblítő motorolaj adalék 250ml

1.100 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Szállítási díj: 2.490 Ft
Várható szállítás: 2024. július 22.

Leírás

A K2 MOTOR FLUSH egy nagy hatásfokkal rendelkező motorolajhoz való adalékanyag, amely feloldja a motor olajterében képződő lerakódásokat, felszabadítja a beragadt dugattyúgyűrűket, regenerálja a hidrotőkéket. Kizárólag olajban oldódó összetevőket tartalmaz. A termék bármilyen típusú olajjal alkalmazható, dízel, benzines és LPG üzemű motorokban, használható katalizátorral, turbófeltöltő berendezéssel, illetve anélkül. Egyaránt felhasználható a személyszállításban és kereskedelmi szállításban is.
Használata:
- Töltse az üzemmeleg motorba. Terheletlenül járassa a motort (alló helyben) 15 percig, majd cserélje le a motorolajat és az olajszűrőt is. Fordítson különös figyelmet arra, hogy az öblítő adalék ne maradjon a motorban.
Kiszerelés: 250 ml
Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet. Bőrirritáló hatású. Álmosságot vagy szédülést okozhat. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. TILOS hánytatni.
Kitűnő minőség: K2 termék!

Paraméterek

Gyártó K2
Űrtartalom 250ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.